Pitanja i odgovori

Način pripreme?

Celog ili u šniclama zapeći u zagrejanoj rerni na 220°C između 20 i 30 min, zavisno od veličine ili ispržiti sa jako malo ulja. Naknadno čišćenje nije potrebno kao i dodavanje ikakvih začina. Miris i aromu neznamo da objasnimo!!!

Dostava

U zavisnosti od količine… Stvar dogovora.

Cena

Cena zavisi od trenutne cene živog šarana na tržištu kao i od količine koja se kupuje – stvar dogovora.

Potpuna usluga

Usluge pripreme i dostave možmo organizovati u zavisnosti od prethodnog dogovora, termina i količine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s